PechaKucha

En liten uppdatering kring USF 2021…

För några månader sedan höll jag i en digital PechaKucha med Svensk Form Öst. Jag tänkte att det kunde vara kul att dela länken till videon här, för den som är intresserad av att höra mig prata östgötska och se lite bilder utöver det som finns med i utställningen. Den pågår förresten fortfarande och är för närvarande i Borås på textilmuseet, och även online på Svensk Forms hemsida!

Utöver det så har jag jobbat och börjat som guldsmedslärling, så det har inte blivit mycket uppdaterat här eller på instagram. Jag ska försöka bli bättre på det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s