Ringar, creoler och inspiration


Hej!
Idag regnar det och jag sitter inne och redigerar bilder. Jag har samlat ihop lite smycken som jag gjort den senaste tiden och uppdaterat Till Salu-sidan. Det finns nu några fler stiftörhängen, creoler och ringar. Jag har på senaste tiden fastnat för tjockare creoler som jag filat och gett en lite skrovlig textur i kontrast med polerade partier. Gillar att det blev lite tyngd i dem.

Tidigare har jag lagt ut bilder på örhängen som jag gjort med inspiration från ett snäckskal. Nu finns även en ring i samma stil! Den är öppen upptill mellan delarna och går därför att justera en aning utan att utseendet förändras allt för mycket.

Ljuset reflekteras fint i de skålformade formerna. Min syster sa till mig att de påminde om svampar, vilket gav mig många fler idéer till framtida projekt! Just nu finns det inte så mycket svampar ute i skogen att studera, men tur att det finns böcker och internet. Något liknande är ju mossa och lavar, de kan också vara riktigt fina. När det slutar regna ska jag ta mig ut i skogen och fota detaljer. 🙂






Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s