Säljer smycken

Idag inviger jag Till salu-sidan här på hemsidan – ÄNTLIGEN! Det kommer att dyka upp nya smycken då och då som jag tillverkat förhand, alla av återvunnet Sterlingsilver. Jag gillar att testa mig fram och göra nya former lite efter vad som intresserar mig vid tillfället. Därför blir det en blandning av kantigt och mjukt, många med smält och ojämn yta. Som det ser ut nu på sidan finns det mest stiftörhängen, och två olika sorters halsbandshängen. Det kommer lite ringar och annat snart också.Skulle du vilja ha något som redan blivit sålt kan det vara så att jag har möjlighet att göra ett par liknande åt dig också. Jag skulle verkligen uppskatta om du vill bidra till mitt arbete genom att köpa något du tycker om till dig själv, eller till någon annan.

Beställning gör du genom att skriva ett meddelande till mig här eller via direktmeddelande på Instagram. Jag svarar gärna på frågor angående kostnad m.m. Har du en idé så är jag öppen för samarbete!

Tryck här för att ta dig till sidan med smycken.

Vi hörs!

Johanna

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s